Metode de plata

Suntem la dispozitia Dumnevoastra pentru orice solicitare de inchiriere macara in Arad, inchiriere automacara, lucrari la inaltime, platforme ridicatoare etc.

Astfel puteti alege modalitatea de plata care va este cea mai convenabila. Variantele pe care vi le oferim sunt plata in numerar si plata prin transfer bancar:

Varianta 1

- Daca pentru inchirierea utilajului la inaltime, macara, automacara, platforma, nacela etc. optati pentru plata in numerar, plata o veti putea realiza direct operatorului de pe utilaj sau altei persoane imputernicite si veti primi factura fiscala si chitanta. Detaliile acestei tranzactii le vom stabili de comuna acord cu Dumnevoastra.

Varianta 2

- Transfer bancar este o alta varianta de plata pe care o puteti alege, daca va convine mai mult. Astfel pentru inchirierea macaralei, automacaralei sau utilajului de lucru la inaltime puteti opta pentru plata facturii proforma emise de noi in baza comenzii Dumnevoastra, prin virament bancar. Dupa finalizarea tranzactiei, va ugam sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata prin e-mail sau fax. Imediat ce avem confirmarea viramentului, unul din operatorii nostri va vor contacta pentru stabilirea detaliilor lucrarii.